Rondleiding

Voor ieder die een keer een kijkje wil nemen in het hospice wordt regelmatig op een zaterdag om 15.30 uur een rondleiding in het hospice gegeven. Dit is een prima mogelijkheid om u in alle rust te laten informeren, rond te kijken en uw vragen te stellen aan de vrijwillige medewerkers van het hospice. Indien alle kamers bezet zijn kunnen we hier niet naar binnen maar zullen we deze laten zien op de fotopresentatie die we gemaakt hebben.

Onze vader had het nergens beter kunnen krijgen. Wij konden hem met een gerust hart bij jullie achterlaten, wetende dat het hem aan niets zou ontbreken. Dat gaf ons ook weer rust.

Zoon over zijn vader

 

Opgeven voor een rondleiding is noodzakelijk. Dit kunt u doen via email secretariaat@hospice-dronten.nl of telefonisch via 0321- 767085. Wij vragen u daarbij uw email adres en/of telefoonnummer op te geven zodat wij altijd contact met u kunnen opnemen als een rondleiding vanwege omstandigheden niet door kan gaan.

Wilt u een rondleiding omdat u verwacht dat u zelf of een familielid op korte termijn gebruik denkt te maken van het hospice, dan hoeft u niet van deze rondleiding gebruik te maken. In dat geval kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijbehorende privé rondleiding. Neem ook hiervoor contact met ons op via e-mail coordinator@hospice-dronten.nl of telefoon 0321-767076.