Rondleiding Hospice Dronten

Voor iedereen die een keer een kijkje wil nemen in het hospice wordt iedere laatste zaterdag van de maand om 15.30 uur een rondleiding in het hospice gegeven. De eerstvolgende rondleiding is zaterdag 29 april. Hiervoor is nog plaats.

Een rondleiding is een prima mogelijkheid om u in alle rust te laten informeren, rond te kijken en uw vragen te stellen aan de vrijwillige medewerkers van het hospice. Indien alle kamers bezet zijn kunnen we hier niet naar binnen maar zullen we deze laten zien op de fotopresentatie die we gemaakt hebben. Opgeven voor een rondleiding is noodzakelijk. Dit kunt u doen via email info@hospice-dronten.nl of telefonisch (0321 767 085).

Wij vragen u daarbij uw email adres en/of telefoonnummer op te geven zodat wij altijd contact met u kunnen opnemen als een rondleiding vanwege omstandigheden niet door kan gaan.

Wilt u een rondleiding omdat u verwacht dat u zelf of een familielid op korte termijn gebruik denkt te maken van het hospice, dan hoeft u niet  van deze rondleiding gebruik te maken. In dat geval kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijbehorende privé rondleiding. Neem ook hiervoor contact met ons op via mail of telefoon.