Rondleiding 30 september


U bent zaterdag 30 september om 15.30 uur van harte welkom bij een rondleiding in het hospice. Indien alle kamers bezet zijn kunnen we hier niet naar binnen maar zullen we deze laten zien op de fotopresentatie die we gemaakt hebben.

Een rondleiding is een prima mogelijkheid om u in alle rust te laten informeren, rond te kijken en uw vragen te stellen aan de medewerkers van het hospice. Opgeven hiervoor is noodzakelijk. Dit kunt u doen via email info@hospice-dronten.nl of telefonisch (0321 767 085).

Wij vragen u daarbij uw email adres en/of telefoonnummer op te geven zodat wij altijd contact met u kunnen opnemen als een rondleiding vanwege omstandigheden niet door kan gaan.

De daaropvolgende rondleiding is zaterdag 28 oktober. Ook daarvoor is opgeven al mogelijk.

Wilt u een rondleiding omdat u verwacht dat u zelf of een familielid op korte termijn gebruik denkt te maken van het hospice, dan hoeft u niet  van deze rondleiding gebruik te maken. In dat geval kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijbehorende privé rondleiding. Neem ook hiervoor contact met ons op via mail of telefoon.

www.hospice-dronten.nl/rondleiding/