Collectanten voor hospice gezocht

In de week van 2 tot en met 7 mei wordt huis-aan-huis gecollecteerd voor Hospice Dronten. De collecte is één van de meest persoonlijke en directe manieren om dit mooie project te ondersteunen. Om de collecte tot een succes te maken zijn wij op zoek naar collectanten.

Hospice Dronten opende in oktober 2013 officieel haar deuren om ondersteuning te bieden aan mensen die de laatste fase van hun leven in een veilige omgeving door willen brengen.  Het leven kan in het hospice in alle rust en in bijzijn van familie en vrienden afgerond worden.

Stichting Vrienden Hospice Dronten is jaarlijks verantwoordelijk voor een bedrag van ongeveer € 30.000 ter dekking van bijkomende kosten die niet gedekt kunnen worden uit de subsidiegelden.  Dankzij sponsoring, acties, giften etc. komt er al heel veel geld binnen.  Helaas is dat nog niet genoeg om alle kosten te dekken. De collecte is daarom van groot belang.

Sympathisanten uit Biddinghuizen, Swifterbant, het buitengebied en Dronten vragen wij om een paar uur voor dit bijzondere doel beschikbaar te stellen.

Opgeven kan via: https://www.hospice-dronten.nl/collecte/

Meer informatie: collecte@hospice-dronten.nl of Rijk Doeze Jager 06-52473198