Blij verrast met opbrengst collecte

De collecte die voor het hospice gehouden is in Biddinghuizen, Swifterbant, Dronten en het buitengebied heeft totaal € 8.620,91 opgebracht. Een heel mooi resultaat. Dit was natuurlijk niet mogelijk zonder de enorme inzet van de collectanten; diverse collectanten  hebben een grote wijk voor hun rekening genomen waardoor dit jaar in nog meer straten gecollecteerd is.

Hartverwarmende reacties

Naast de mooie opbrengst is het bestuur van de Stichting Vrienden van het Hospice Dronten vooral ook blij met de talrijke positieve reacties die tijdens de collecte werden ontvangen.  “De reacties bij het opendoen van de deur waren hartverwarmend en stimulerend,” aldus Koos in ‘t Hout, voorzitter van de Stichting Vrienden van het Hospice. “Reacties die veelal gebaseerd zijn op ervaringen die men in de familie- of kennissenkring heeft. Bovendien vinden mensen het geweldig dat het hospice vrijwel volledig op vrijwilligers draait.”

Vrienden van het hospice.

De Stichting Vrienden van het Hospice zet zich in om gelden in te zamelen om het tekort in de jaarlijkse exploitatie te dichten.  De collecte is daar een voorbeeld van. Maar ook brengt ze het hospice voortdurend onder de aandacht bij verenigingen, bedrijven, serviceclubs en burgers om daarmee donateurs te werven en het hospice hoog op de goede doelen lijst te houden.

Nu ook online doneren

Heeft u de collectant gemist en wilt u hospice Dronten wel graag steunen? Dit kan nu ook online via de site: www.hospice-dronten.nl/donateurs