Collecteweek van 9 t/m 16 oktober


Komende week start de collecteweek voor Hospice Dronten. Anders dan andere jaren wordt nu niet langs de deuren gecollecteerd maar kan er online gedoneerd worden o.a. via de website van het hospice. De collecte wordt ook nu georganiseerd door Vrienden van Hospice Dronten en de opbrengst komt geheel ten goede van het voortbestaan van het hospice in Dronten.

Doneren

Wilt u doneren klik dan hier of scan de hiernaast staande foto met QR code. Bedankt voor uw steun! Mede dankzij uw bijdrage blijft het Hospice behouden voor Dronten.

Zaterdag 9 oktober appel- en perenverkoop

De aftrap van de collecteweek vindt zaterdag 9 oktober plaats met tal van activiteiten. Zo is er die dag een rondleiding in het hospice, een herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden en vanaf 10 uur een appel- en perenverkoop op het Havenplein in het winkelcentrum van Dronten. De fruitverkoop werd vorig jaar uitgesteld vanwege de toen geldende beperkingen. Maar nu staat alles en iedereen weer gereed en onder het mom van ‘wat in het vat zit, verzuurt niet’ had fruitteler Peter Ham al aangegeven ook nu de vers geplukte appels en peren gratis te willen leveren.

Zaterdag 9 oktober rondleiding in het hospice

U bent zaterdag 9 oktober om 15.30 uur weer van harte welkom bij een rondleiding in het hospice. Een rondleiding is een prima mogelijkheid om u in alle rust te laten informeren, rond te kijken en uw vragen te stellen aan de vrijwillige medewerkers van het hospice. Opgeven hiervoor is noodzakelijk. Dit kunt u doen via e-mail secretariaat@hospice-dronten.nl of telefonisch (0321 767 085).

Wij vragen u daarbij uw e-mailadres en/of telefoonnummer op te geven zodat wij altijd contact met u kunnen opnemen als een rondleiding vanwege omstandigheden niet door kan gaan. Mocht deze datum niet schikken dan is zaterdag 13 november de eerstvolgende gelegenheid.

Wilt u een rondleiding omdat u verwacht dat u zelf of een familielid op korte termijn gebruik denkt te maken van het hospice, dan hoeft u niet  van deze rondleiding gebruik te maken. In dat geval kunt u te allen tijde een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijbehorende privé rondleiding. Neem ook hiervoor contact met ons op via mail of telefoon.

Dinsdag 12 oktober lezing Hilda & Robin Zuidam

Wegens onvoorziene omstandigheden kan Ineke Visser de lezing voor het hospice niet verzorgen op  dinsdag 12 oktober. We hebben Robin Zuidam samen met zijn vrouw Hilda bereid gevonden om de lezing in plaats van Ineke voor ons te verzorgen. Samen hebben zij in 2017 stichting Het Bezinningshuis opgericht. Een plek waar mensen de ruimte geboden wordt om stil te staan bij de eindigheid van het bestaan.

Tijdens deze avond vertellen Hilda & Robin Zuidam over de processen hierbij en gaan met jullie in gesprek over jullie rol daarin. Een informatieve lezing met ruimte voor verdieping. Wij nodigen jullie van harte uit om deze inspirerende lezing bij te wonen. Wel graag vooraf aanmelden. Klik hier voor meer info / aanmelden