Vacature administratief/secretarieel medewerker

 

Ben jij een kei in het administratie en secretarieel werk?
Houd jij van coördineren en het zorgen voor het dagelijks reilen en zeilen van het hospice?
Dan is deze functie vast wat voor jou!

Wij zoeken voor 6 tot 8 uur in de week een administratief/secretarieel medewerker (vrijwillig)

Wie ben jij?

Het werk waar jij enthousiast van wordt is om het hospice te ondersteunen bij alle voorkomende secretariële en administratieve taken.

 

Wat ga je doen?

Ondersteuning bij de organisatie van werving en selectie van vrijwilligers. Plannen en organiseren van opleidingen en trainingen, bij houden van het kwaliteitssysteem, bij houden van bestanden van vrijwilligers en gasten en alle voorkomende secretariële werkzaamheden.

Je tijdsinvestering is 6 tot 8 uur per week. Je doet het werk samen met de huidige administratief medewerker en verdeelt samen de taken. Je vervangt elkaar tijdens vakantie.

 

Wat vinden we belangrijk?

Voor deze functie geldt, net als voor alle vrijwilligers, dat zij aan de volgende criteria voldoen:

het hebben van een open en lerende houding, ruimte kunnen bieden aan anderen,

inzicht hebben in het eigen verliesverleden, kunnen omgaan met grenzen, van zichzelf en van anderen en een niet-probleem oplossende houding (wel handelen als er een vraag is)

We vinden het belangrijk dat je positief bent ingesteld, geduldig bent en vertrouwelijk omgaat met gegevens. Daarnaast ben je secuur en hebt oog voor details. De voorkeur gaat uit naar iemand die een ruime ervaring heeft met secretarieel werk en goed kan werken met Word, Excel, PowerPoint en outlook.

 

Wat bieden we jou?

Interessant en leuk werk in een enthousiast team.

 

Hoe gaan we te werk?

We verwachten een brief met je motivatie en waarom je denkt dat je geschikt bent. Deze kan je toesturen naar manager@hospice-dronten.nl. Je wordt uitgenodigd voor een informatief gesprek om wederzijdse verwachtingen te verhelderen. De selectiecommissie beoordeelt welke mensen doorgaan naar de volgende ronde waarin gekeken wordt welke persoon als meest passend wordt gezien.

De selectiecommissie bestaat uit de huidige administratief medewerkster en de manager.

Als de kandidaten van voorkeur instemmen worden deze door de manager aangesteld, met een proefperiode van maximaal 6 maanden.

Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met Bernadette Velthuis, mailadres secretariaat@hospice-dronten.nl, of telefoon 0321-767085 (altijd op donderdag aanwezig).

 

Wat is het tijdpad?

Je brief kan je per mail toesturen, liefst zo spoedig mogelijk.